Kierrätä ja käytä erilaisia materiaaleja hyväksi

Tee-se-itse sisustus

Tee-se-itse sisustus on hyvä keino tuoda oman käden jälkeä kotiin. Tekemällä itse saat sisustuksestasi persoonallisen ja juuri sellaisen kuin haluat. Diy-sisustus on noussut pinnalle, koska se voi olla kannanotto esimerkiksi kulutushysteriaa vastaan. Myös Kierrätä ja käytä erilaisia materiaaleja hyväksi

Kun suunnittelet sisustustasi, vain taivas on mielikuvituksesi rajana. Ideoita ja vinkkejä kannattaa poimia selailemalla eri julkaisuja, lukemalla blogeja ja alan lehtiä, sillä usein ajatus voi lähteä aivan pienestä kimmokkeesta liikkeelle. Vanhat esineet saattavat löytää uuden elämän pienen tuunauksen jälkeen, ja välillä myös mitä oudoimmat esineet löytävät uusia käyttötarkoituksia. Olemme nähneet paljon kuvia puisten kuormalavojen, niin sanottujen eurolavojen, uudelleenkäytöstä esimerkiksi sängyn runkona tai olohuoneen sohvapöytänä. Kierrättäminen ja erilaisten materiaalien uusiokäyttö ovatkin mitä parhaimpia tapoja luoda mielenkiintoista ja näyttävää sisustusta. Ja sen lisäksi, että voit olla ylpeä omasta aikaansaannoksestasi, voit olla täysin rinnoin ylpeä myös ekologisesta sisustuksestasi.

Kierrätä ja käytä erilaisia materiaaleja hyväksi

Kierrätä ja käytä erilaisia materiaaleja hyväksi

Puuhaa koko perheelle

Tee-se-itse sisustus on vaivansa arvoista. Lopputulos palkitsee tekijänsä takuulla, sillä itse tehty miellyttää varmasti pidempään kuin valmiina ostettu tuote. Itse tekeminen on myös mainiota puuhastelua vapaapäivien ratoksi. Sen lisäksi se on oiva tapa työllistää koko perhe. Kun perheen pienimmätkin pääsevät mukaan suunnittelemaan uutta jakkaraa omaan huoneeseensa, kaikkien viihtyvyys on taattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.