Seinän maalaus on mukavaa, kun leikittelet väreillä.

Seinän maalaus ja ideoiden toteutus

Seinän maalaus on helppo tapa tuoda uutta ilmettä huoneeseen. Valitse itsellesi mieluisat ja huoneeseen sopivat värit. Kirkkaat värit tuovat piristystä huoneeseen ja voit helposti maalata vaikka kuvioita tai suunnitella maalauksen seinään. Sisustuslehdistä saat varmasti paljon ideoita myös seinien maalaamiseen. Kannattaa käydä maalikaupassa hakemassa ensin näytteitä eri värikoodeista, minkä jälkeen suunnittelu pääsee alkuun. Kun olet hyvin suunnitellut remontin, silloin se usein onnistuu myös parhaiten. Ennen aloittamista kannattaa ehdottomasti suojata hyvin lattia ja muut pinnat, koska maalia voi roiskua muuten vääriin paikkoihin. Ole rohkea ja toteuta omat sisustusideasi!

Seinän maalaus on mukavaa, kun leikittelet väreillä.