Parvekkeen sisustamisella saa ylimääräisen huoneen

Parvekkeen sisustaminen on nopeaa ja hauskaa

Parvekkeen sisustaminen on ajankohtaista Suomessa etenkin kesäaikaan, kun siellä oleskellaan eniten. Parvekkeen ulkoasuun voi vaikuttaa paljon jo hyvin pienilläkin teoilla. Esimerkiksi uusi matto tai kalusteet voivat muuttaa sen ilmeen täysin. Taitavimmat sisustajat nikkaroivat jopa itse pöydän parvekkeelleen esimerkiksi trendikkäistä kuormalavoista. Kalusteet, matto ja parvekkeen muut esineet voi valita saman sävyisinä tai yhteensopivan värisinä, jolloin sisustukseen saadaan harmoniaa. Parvekkeelle saa uutta ilmettä myös erilaisilla valoilla. Verkkovirrattomille parvekkeille voi ostaa paristoilla toimivia valoja. Lyhdyt ja oikeat sekä muovikasvit voivat myös olla hyvä idea. Samoin kuin erilaiset kauniit koriste-esineet. Parvekkeelle voi myös halutessaan asetella tauluja ja valokuvia, mikäli ne ovat suojassa sateelta.

Parvekkeen sisustamisella saa ylimääräisen huoneen