Kierrätystavaroiden muokkaaminen osaksi kodin sisustusta

Kierrätys osana kodin sisustusta

Kierrätys on yleistynyt viime aikoina kodin remontoinnin ja sisustamisen yhteydessä. Omatekoiset ratkaisut, vanhojen huonekalujen hyödyntäminen sekä olemassa olevien ratkaisujen muokkaaminen esimerkiksi maalaamalla, tekevät kodistasi viihtyisän pikkurahalla. Kaikki nämä ovat myös yhteiskunnallisesta näkökulmasta tärkeitä, sille ne ovat osa vastuullista remontointia, jossa tarkoituksena on tuottaa hyvää laatua, mutta myös ottaa huomioon kysymykset ympäristön näkökulmasta. Kierrättämällä ja käyttämällä aikaa eri ratkaisujen hyödyntämiseen saat aikaan varmasti viihtyisän ja kestävän kokonaisuuden. Edustamalla tavaroiden kierrättämistä osana sisustamista olet myös esimerkkinä muille remontoijille!

Kierrätystavaroiden muokkaaminen osaksi kodin sisustusta