Viihtyisän ulkotilan sisustus

Kodin ulkotilan sisustus ja uudistus

Omakotitalossa ja rivitalossa asuvilla on usein käytettävissään myös omaa pihaa tai piha-aluetta. Persoonallisella ja käytännöllisellä sisustuksella siitä saa lisää oleskelutilaa kotiin. Alue kannattaa käyttää hyödyksi ja tehdä siitä viihtyisä. Useimmat sisustusideat ja kohennukset on helppoa toteuttaa myös itse.

Luo persoonallinen ulkotila kotisi jatkeeksi

Suunnitellessa ulkotilaa tai sen uudistamista, ota huomioon alueen koko ja sääolosuhteet. Katetulle tai lasitetulle terassille voit valita kalusteet ja sisustuselementtejä, jotka eivät ole säänkestäviä. Avoimelle pihalle kalusteet on oltava käsitelty vedenkestävillä materiaaleilla. Onpa alueesi millainen tahansa, valitse värit ja materiaalit oman tyylisi ja persoonasi mukaan. Sisustuksen tulisi sopia kotisi tyyliin, silloin kokonaisuudesta muodostuu yhteneväinen ja kaunis. Voit trendikkäästi uudistaa kierrätyskalusteita maalaamalla ne tai uudistamalla kangasosia. Näin saat luotua uniikin tilan, jossa näkyy kätesi jälki. Kalusteita voit piristää lisäämällä tekstiilejä ja tyynyjä. Kauniit sisustusesineet ja valot antavat upean loppusilauksen.

Viihtyisän ulkotilan sisustus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.