WC sisustus kannattaa suunnitella huolella

Wc sisustus – lue vinkit

WC:n sisustus ei ole samanlaista kuin muiden huoneiden sisustus. WC:tä sisustaessa kannattaa miettiä tarkasti myös sitä kuinka käytännöllinen sisustus on. WC on usein melko pieni tila, joten esimerkiksi sen hyllyköiden on oltava tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllisiä.

Vinkkejä WC:n uuteen ilmeeseen

Valaistuksella on hyvin tärkeä osa WC:n tunnelmaa. Valaistuksen on kuitenkin oltava usein myös riittävän tehokas. Tunnelmavalaistukseksi sopii esimerkiksi tähtitaivasta muistuttava kattovalaistus tai peiliin asennettava sisustusvalaistus, mikäli käytettävissä on tarvittaessa myös tehokkaampi valaisin. WC:n sisustukseen saa suuren muutoksen myös tyylikkäillä hyllyköillä, kauniilla saippuapumpuilla ja yhteensopivalla värimaailmalla.

Vessaan saa luotua tunnelmaa myös aivan pienillä muutoksilla, kuten väreihin sopivilla koriste-esineillä, tauluilla tai peileillä. Tyyliin sopiva WC-matto ja mahdollisen ikkunan verhot kruunaavat tilan sisustuksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.