Yksiön seinätila kannattaa hyödyntää.

Pienen yksiön sisustus on haastavaa

Pienen yksiön sisustaminen on usein suurempia asuntoja haastavampaa, koska pienen yksiön sisustamisessa on otettava enemmän huomioon myös käytännöllisyys. Pieneen asuntoon ei voi sijoittaa minkä kokoisia huonekaluja tahansa ja kaikkien tarvittavien huonekalujen mahduttamisessa asuntoon on myös omat haasteensa.

Vinkkejä yksiön sisustamiseen

Yksiötä sisustaessa kannattaa suosia monikäyttöisiä huonekaluja. Esimerkiksi myös säilytystilana toimiva sohvapöytä tai päällekkäin pinottavat, mutta tyylikkäät säilytysrasiat voivat olla hyvä ratkaisu. Lisää tilaa saa myös sijoittamalla seinille hyllyjä tavaroita varten sekä hyödyntämällä muuten asuntoa myös korkeussuunnassa. Näin lattialle jää tilaa, joka on sekä käytännöllistä että tyylikästä.

Asuntoon voi tuoda tilantuntua erilaisilla sisustusratkaisuilla. Etenkin valkoiset värit ja sirot kalusteet tuovat yksiöön sinne usein kaivattua tilantuntua. Kaarimuodot luovat myös tilan tuntua ja sopivat usein teräviä kulmia paremmin yksiöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.