Tyylikäs huoneisto.

Edulliset yksiön sisustusideat

Sisustaminen voi olla hyvinkin kallista. Etenkin opiskelijat tai muuten tiukalla budjetilla elävät voivat kuitenkin luoda hyvin tyylikkään sisustuksen pienelläkin budjetilla muutaman vinkin avulla. Siihen voi joutua kuitenkin käyttämään hieman enemmän aikaa ja vaivannäköä.

Säästövinkit yksiön sisustamiseen

Yksiöön ei tarvita yhtä paljon kalusteita kuin suurempiin asuntoihin, joka sekin säästää usein rahaa. Lisäksi huonekaluliikkeiden tarjousten ja outlettien hyödyntäminen voi säästää jopa satoja euroja. Niiden selaamiseen kannattaa kuitenkin varautua kuluttamaan aikaa. Kalusteita voi saada erittäin hyväkuntoisina myös kirpputoreilta.

Joskus vanhasta kalusteesta saa myös aivan uudenlaisen tuunaamalla sen esimerkiksi maalaamalla tai vaihtamalla sen käyttötarkoitusta. Itse tuunatut huonekalut ovat myös edullisia. Esimerkiksi tiilistä ja lasipinnasta saa modernin, mutta erittäin edullisen sohvapöydän.