Panostaminen eteiseen kannattaa.

Eteisen sisustusideoita

Eteinen on ensimmäinen asia, minkä taloon tullessa ja viimeinen asia, minkä sieltä lähtiessä näkee. Siltikin eteisen sisustamista aliarvioidaan hyvin usein. Muut huoneet laitetaan kivannäköisiksi, mutta eteinen ikään kuin jää unholaan. Eteisen ulkoasuun kannattaa kuitenkin panostaa. Siitä kannattaa tehdä sellainen, että se on linjassa kodin muun sisustuksen kanssa. Hyviä eteisen sisustusideoita löytyy sisustuslehdistä ja internetin sisustusblogeista.

Eteisen sisustusideoita jokaiseen kotiin

Eteisen sisustamisessa lähtökohtana ovat eteisen koko, kodin muu ulkoasu ja perheen koko. Omat tarpeet kannattaa huomioida ja eteisen on hyvä olla käytännöllinen. Pikkulapsiperheessä tarpeet ovat erilaiset kuin yksin asuvalla. Eteiseen saa hyvin tilaa ja ulkoasua fiksulla säilytysjärjestelmällä. Esimerkiksi suuri peiliovikaappi kätkee hyvin sisäänsä ulkovaatteet ja kengät tuoden samalla kivasti valoa ja tilan tuntua eteiseen.

tee-se-itse sisustus ja kierrätystavaroiden hyödyntäminen kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon, kun sisustaa eteistä. Kirpputoreilta (kannattaa kurkata etenkin Facebookin paikalliset kirpparit) voi löytää kivannäköisiä ja omaan makuun sopivia tuotteita. Esimerkiksi liukuovikaappeja ja muita huonekaluja myydään usein kirppareilla. Ostetun huonekalun voi sitten tuunata omaan makuun sopivaksi esimerkiksi laittamalla maalia pintaan.

Eteinen kutsuu kylään

Kun eteinen on kivannäköinen ja omanlainen, kotiin on kiva tulla pitkän työpäivän jälkeen. Myös ystävät tulevat mielellään kylään, kun vastassa on kutsuva eteinen. Eteisen sisustaminen on varsin hauskaa ja helpoimmalla pääsee, kun maalaa seinät, laittaa muutaman taulun seinälle ja kivat koukut takeille.