Peiliovat saavat tilan näyttämään avarammalta.

Peiliovikaappi tuo tilaa ja avartaa huonetta

Varsinkin pienissä tiloissa peiliovikaappi on ratkaisultaan erinomainen. Pelien avulla saa luotua tilaan avaruutta, vaikka todellisuudessa tilaa ei ole yhtään enempää. Jos kaapissa on lisäksi liukuovet, pystyy kaapin sijoittamaan myös pienempään tilaan. Eteisessä vaatekaappi isoilla peileillä tuo valoisuutta sekä hyvää säilytystilaa. Jos vain tilaa on riittävästi ja budjetti sallii, niin useampi kaappi rinnakkain tarjoaa erinomaiset tilat sekä vaatteille että muille kodin tekstiileille.

Peiliovikaappi on monikäyttöinen

Kodin siistinä pitäminen tarjoaa jo muutenkin haasteita kiireisessä arjessa ja jos vielä kaappitilaa on niukanlaisesti, ongelma hermostuttaa entisestään. Peiliovikaappi on monikäyttöinen sisustusratkaisu lasten-, makuuhuoneeseen tai eteiseen. Korkeat kaapit voi täysin hyödyntää, koska ylimmille hyllyille voi laittaa sellaisia vaatteita tai tavaroita, mitä ei tarvitse juuri sillä hetkellä. Esimerkiksi kesävaatteet voi siirtää kesän jälkeen ylemmille hyllyille ja ottaa talvisemmat vaatteet käyttöön. Eteisen sisustusideoita on myös paljon. Ratkaisut riippuvat paljon siitä, minkä kokoinen eteinen on ja saako sinne kaappeja mahtumaan. Eteisen ahtaus monesti vaatisi mieluummin liukuovet, jolloin avonaiset ovet eivät vie tilaa. Pieni ja ahdas eteinen tulee valoisamman näköiseksi silloin, jos kaapin ovissa on peilit. Tosin niistä myös näkee oman tyylinsä ennen kun menee ulos ihmisten ilmoille.

Peilivaatekaappi tilanjakajana

Pienissä tiloissa voi näyttävää ja monikäyttöistä vaatekaappia käyttää myös tilanjakajana. Se on monikäyttöinen ratkaisu, jossa peili luo tilaan avaramman tunnelman, tarpeettomat tavarat saa pois näkyviltä ja tilanjakajana sillä voi luoda rauhallisen työ- tai opiskelijanurkkauksen. Lisäksi isosta pelistä on hyötyä, kun haluaa katsoa pukeutumistaan päästä varpaisiin. Moniin kaappeihin on myös saatavana ulosliukuvat korit, jolloin säilytysjärjestelmästä tulee monipuolinen ja korista on helppo löytää haluamansa vaatteet tai tavarat.